Livrare

Toate transporturile sunt asigurate. Dacă un colet este deteriorat, îl vom înlocui. Costurile de expediere pot fi văzute în SHOPPING CART, prin alegerea țării și regiunii pentru livrare. Timpul de livrare depinde de distanța până la adresa dorită.  În cazul în care nu sunteți găsit la prima livrare, serviciul de livrare va reîncerca să livreze pachetul încă odată, înainte de a-l returna vânzătorului. Produsele dorite pot fi preluate la sediul companiei, după o programare anterioară.

ÎNAINTE de semnarea dovezii de primire, verificați mărfurile și asigurați-vă că produsul achiziționat nu este deteriorat în timpul transportului. Dacă da, anunțați-ne imediat, furnizând rapoarte oficiale semnate, în cazul în care trebuie să se precizeze în mod clar că mărfurile au fost deteriorate la transport și FOTOGRAFII cu ambalajul și produsul deteriorat.

Plângerile care nu includ raportul oficial semnat și fotografiile nu vor fi luate în considerare.

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.