Filters

  Seria HOME

  Seria ASonic HOME este destinată pentru uz casnic. Pe lângă utilizarea acasă, aceste modele sunt potrivitepentru a curăța bijuterii, ceasuri, ochelari de vedere, proteze dentare, obiecte metalice precum monede, argintărie, aparate de ras, unelte mici și chiar arme de focpoate fi curățat folosind un aparat de curățat cu ultrasunete, componente electronice precumplăci de circuite, piese electronice mici și conectoriinstrumente, duze, supape și așa mai departe…

   Afișez toate cele 6 rezultate

   OFERTA NOASTRA

   Auto Moto

   Industrial

   Medicale, tatuaje, stomatologice

   Curățarea instrumentarului dentar

   Curățarea legumelor și a fructelor

   Curățarea periilor de machiaj

   Cum se curăță jucăriile pentru copii

   Curățăm, resturăm, reînviem

   Curățare

   Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

   Suport clienți

   Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

   Dezvoltare

   Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.