Curățare pistol

Curățarea armelor

Curățarea armelor: viitorul întreținerii armelor de foc

În lumea industriei armelor de foc, unde acuratețea și fiabilitatea înseamnă diferența dintre succes și eșec, întreținerea armelor de foc este esențială. Metodele tradiționale de curățare a armelor se confruntă cu provocări aduse de complexitatea crescândă a designurilor moderne. Cu toate acestea, intrăm într-o nouă eră a întreținerii armelor cu ajutorul tehnologiei avansate – curățarea cu ultrasunete.

O nouă eră a rafinamentului armelor

Cu ajutorul unui aparat de curățare cu ultrasunete și al concentratelor de curățare, am adus în prim-plan o inovație care depășește metoda tradițională de curățare.

Înainte și după curățare

Curățare armelor

Înțelegerea curățării pistolului cu ultrasunete

Curățarea cu ultrasunete se bazează pe principiul undelor sonore de înaltă frecvență care creează bule microscopice în lichidul de curățare. Aceste bule se prăbușesc apoi, îndepărtând impuritățile, grăsimea și resturile din pistol. Avantajul cheie al acestei metode este capacitatea de a curăța chiar și cele mai mici particule în locurile cele mai greu accesibile ale armei.

Avantajele curățării cu pistol cu ​​ultrasunete

  • Acuratețe și fiabilitate

Curățarea cu ultrasunete asigură un nivel ridicat de precizie în îndepărtarea impurităților. Acest lucru este deosebit de important pentru menținerea performanței optime a armelor și prevenirea defecțiunilor.

  • Durabilitatea armei

Curățarea regulată cu ajutorul ultrasunetelor prelungește durata de viață a armei, care este cheia menținerii valorii investiției. Reduce uzura și previne acumularea de resturi care ar putea afecta performanța.

  • Rapid și eficient

Datorită frecvenței înalte a sunetului și tehnologiei de curățare precise, curățarea cu ultrasunete permite întreținerea rapidă și eficientă a armelor. Acest lucru ajută la reducerea timpului petrecut cu întreținerea echipamentelor.

Curățarea armelor

Utilizarea de curățare cu ultrasunete în practică

Curățarea cu ultrasunete este potrivită pentru diferite părți ale armelor, inclusiv curățarea:

  • Pistol și pușcă:Pentru curățarea precisă a butoaielor, revistelor, alamei și a altor piese
  • Instrumente pentru muniție:Inclusiv cartușe, care permit reîncărcarea revistelor fiabile
  • Ajutoare optice:Pentru curățarea blândă a lentilelor și a altor componente optice

Curățare pistol Curățare pistol

    Alama pistolului înainte și după curățare

 

Produse de curățare cu ultrasunete și concentrate de curățare ASONIC

La Asonic, suntem mândri de gama noastră largă de produse de curățare cu ultrasunete și concentrate de curățare adaptate nevoilor industriei de arme. Dispozitivele noastre sunt concepute pentru ușurință în utilizare, durabilitate și curățare optimă.

Cele mai potrivite aparate de curățare cu ultrasunete sunt de la Seria PRO-40kHz:

PRO-50 Baie ultrasunete, curatator ultra Sonic

 

ASONIC PRO-50 Aparat de curatat cu ultrasunete profesional cu un volum de 3,5 litri, ideal pentru curatarea armelor mai mici cu dimensiunea cosului de 270×145×75 mm.

Modelul PRO-50 are reglare separată a timpului de la 1 la 99 de minute, încălzire până la 80°C și oprire automată. O alegere excelentă pentru o gamă largă de aplicații, deoarece puteți seta raportul optim între temperatură și timp pentru a vă curăța articolele.

Frecvența ultrasonică de 40 kHz asigură o curățare minuțioasă, dar blândă. Potrivit pentru articole cu multe fisuri și mici lovituri. Datorită bulelor mai mici, cu mai puțină energie, dar cu densitate mai mare, această frecvență este potrivită în special pentru metale mai moi, materiale plastice și obiecte cu suprafață lustruită.

Puterea ultrasonică de 120W asigură un număr suficient de mare de bule pentru curățarea rapidă și eficientă a unui număr mare de obiecte din aparatul de curățare cu ultrasunete.

Curățare pistol

Curatator cu ultrasunete pentru țevi mai lungi și pistoale ASONIC PRO-300XL

 

PRO-300xl-Aparat de curatat cu ultrasunete profesional cu un volum de 29 litri, cu dimensiunea cosului de 890×190×115 mm.

PRO-300xl Cea mai mare unitate din seria noastră de bază PRO alimentată de 10 traductoare, concepute pentru a face față unei game largi de provocări. Fie că sunteți în căutarea unui aparat de curățat cu suficientă capacitate pentru a curăța o cantitate mai mare de articole mai mici, fie că dimensiunea coșului este suficient de mare pentru articole mai mari, acest model este alegerea potrivită. La fel ca toate modelele noastre din seria PRO, are o reglare separată a temporizatorului, de la 1 la 99 de minute. Oprire automată și setare a temperaturii de până la 80°C.

Frecvența ultrasunetelor de 40 kHz asigură o curățare minuțioasă, dar blândă, potrivită pentru obiectele cu multe fisuri, crăpături și mici adâncituri. Datorita bulelor mai mici, cu mai putina energie dar cu densitate mai mare, aceasta frecventa este potrivita in special pentru metale mai moi, materiale plastice si obiecte cu suprafata lustruita.

CONCENTRATE DE CURĂȚARE PENTRU CURĂȚAREA PIESELOR ARMELOR

ASonic oferă, de asemenea, o gamă largă de produse potrivite concentrate de curățare, care împreună cu aparatul de curățare cu ultrasunete măresc eficiența curățării. Oferim un concentrat de curățare pentru curățarea diferitelor părți ale armelor și carcasei AS-SENS și detergent pentru piese din aluminiu: AS-CARB.

AS-SENS – Concentratul pentru curățarea cu ultrasunete a metalelor și obiectelor sensibile este puternic și slab alcalin. Datorita formulei sale speciale, acest concentrat este excelent pentru indepartarea impuritatilor de pe toate obiectele sensibile.

AS-CARB- Concentrat pentru curățarea cu ultrasunete a pieselor de arme din aluminiu și aliaje metalice similare. Datorită formulei sale speciale, acest concentrat este excelent pentru îndepărtarea murdăriei generale, a carbonului și a grăsimilor.

Curățarea armei de foc

PASI DE CURARE:
  1. După calcularea chimiei și degazarea soluției, dezasamblați-vă arma de foc și puneți piesele în coș
  2. Puneți coșul în zona de curățare cu ultrasunete pentru a îndepărta murdăria și setați un cronometru pentru 10 minute
  3. Înlocuiți lichidul cu apă mineralizată și înmuiați arma timp de 2 minute în lichid pentru a îndepărta agentul rămas.
  4. În funcție de nivelul de murdărie de pe arma de foc, poate fi necesară o curățare suplimentară. Repetați curățarea dacă este necesar.

 

Viitorul întreținerii armelor

Curățarea cu ultrasunete a armelor reprezintă o soluție avansată pentru nevoile exigente ale industriei moderne de arme. La Asonic, suntem dedicați să oferim inovații tehnologice de ultimă oră care permit echipamentului dumneavoastră să aibă o durată lungă de viață și o performanță impecabilă.

Pentru mai multe informații despre produsele noastre de curățare cu ultrasunete și concentratele de curățare, contactați-ne la order@asonic.si

Intrați într-o nouă eră a curățării armelor – cu curățatoarele cu ultrasunete Asonic

LOGO ASONIC

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.