curatare cu ultrasunete

Viață sănătoasă

Toată lumea vrea să fie sănătoasă și să trăiască într-un mediu curat și sigur. Ceea ce de multe ori nu realizăm sau poate uităm mai degrabă este că este responsabilitatea noastră să creăm și să obținem acest tip de mediu.

De-a lungul istoriei, omenirea a fost atât de dornică de schimbări și dezvoltare tehnologică încât, de ceva timp, am uitat să ne preocupăm de cel mai important lucru – pământul – mediul nostru. Dar, desigur, îmbunătățirile tehnologice au avut și multe rezultate și efecte pozitive.

Unul dintre ele este un aparat de curățat cu ultrasunete.

curatare cu ultrasuneteCurățători și concentrate

Este una dintre cele mai ecologice modalități de curățare a articolelor. Principalele motive pentru care aparatul de curățat cu ultrasunete este o cale de urmat, sunt:

  • reduce utilizarea concentratelor de curățare și, prin urmare, eliberează mai puțin sau deloc substanțe chimice toxice în mediu
  • folosește mai puțină apă decât metodele obișnuite de curățare
  • economisește energie în comparație cu alte mașini utilizate pentru curățare
  • are zero emisii în timpul procesului și, prin urmare, este ecologic, precum și mai sigur pentru utilizator

Deoarece curățarea cu ultrasunete este sigură și ecologică, poate fi utilizată la domiciliu fără a vă face griji pentru sănătatea dumneavoastră sau a copiilor și animalelor de companie.

Modelele mai mici de aparate de curățat cu ultrasunete sunt perfecte pentru a fi utilizate pentru curățarea produselor casnice, care de multe ori au mult mai multe bacterii de cât v-ați imagina. Jucăriile pentru copii, ochelarii și cheile sunt doar câteva dintre articolele folosite zilnic de noi toți, dar care nu sunt curățate suficient de des. Gândiți-vă doar câte locuri ascunse sunt pe jucăria preferată a copilului sau pe cheile apartamentului, care nu sunt curățate și greu accesibile?

Toate aceste locuri ascund bacterii și germeni pe care nu îi vedem și, prin urmare, de multe ori credem că nici măcar nu sunt acolo. Puteți pune toate acele articole într-un aparat de curățat cu ultrasunete, lăsați-l să acționeze doar 8 minute în timp ce vă jucați cu copilul sau pur și simplu beți o ceașcă de ceai și toți acești germeni ascunși și contaminanți vor dispărea.

Asta e. Ecologic, sigur, ușor de utilizat, rapid și eficient. Un aparat de curățat de vis!

Cel mai mic aparat de curățat cu ultrasunete pentru uz casnic are o capacitate de 0,65 L și cel mai mare din colecția noastră 2,5 L.

Baie ultrasunete, curatator ultra Sonic
     HOME450BLACK ultrasonic cleaner
Baie ultrasunete, curatator ultra Sonic
HOME 1400 ultrasonic cleaner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe informații trimiteți-ne un e-mail:office@mdmstandard.ro

 

 

 

 

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.