Medicale, tatuaje, stomatologice

Instrumentar pentru cabinete medicale, stomatologice și saloane de piercing și tatuaje

Când mergem la medic sau dentist, observăm întotdeauna cât de curate sunt instrumentele lor. Acest lucru se datorează faptului că igiena și curățenia sunt una dintre prioritățile principale în îngrijirea sănătății.

Este același lucru atunci când vine vorba de artiștii tatuatori sau studiourile de piercing. Fiecare dintre ei se asigură că toate instrumentele și echipamentele sunt curățate, igienizate și dezinfectate înainte și după utilizare.

Aici este foarte util un aparat de curățat cu ultrasunete. Majoritatea aparatelor de curățat cu ultrasunete au o opțiune de reglare a temperaturii și a timpului, mai ales când vine vorba de modele pentru uz profesional. Modelele profesionale au de obicei o setare a temperaturii mai ridicată, precum și o setare mai lungă a temporizatorului și oprirea automată.

Proces

Când obiectele sunt introduse într-unaparat de curățat cu ultrasunete și curățate la o temperatură ridicată pentru o perioadă mai lungă de timp, ele sunt, de asemenea, în mare parte dezinfectate și fără bacterii.

În plus, în funcție de dimensiunea unui aparat de curățat cu ultrasunete, puteți curăța multe articole simultan și puteți economisi timp, pe care îl puteți folosi pentru alte sarcini.

Majoritatea echipamentelor și instrumentelor utilizate în practica medicală și dentară, precum și cele utilizate de artiștii tatuatori și de piercinguri au zone mici, inaccesibile, care sunt aproape imposibil de curățat. Din nou, soluția este un aparat de curățat cu ultrasunete. Datorită dimensiunii reduse a bulelor de cavitație, aparatul de curățat cu ultrasunete ajunge chiar și în cele mai mici, cele mai ascunse locuri de pe obiectele care sunt curățate.

Concentrat de curățare

Când utilizați un concentrat AS-ENZ, care este special conceput pentru a descompune reziduurile de proteine, îndepărtaează sângele uscat și alte materii organice, curățarea fiind și mai eficientă. Acest agent solubilizant puternic cu clătire completă este conceput pentru echipamente delicate și este o soluție biodegradabilă necorozivă, ceea ce înseamnă că nu prezintă riscuri pentru mediu sau sănătate.

Toate modelele noastre de aparate de curățat cu ultrasunete au un cronometru care are până la 99 de minute de lucru cu oprire automată și setarea temperaturii de până la 80 ° C. În afară de aceasta, puteți alege dintre mai multe dimensiuni diferite și puteți obține una care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră.

Utilizat frecvent de tatuatori și personal medical:

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.