Industry

Industrial

Curățarea pieselor ar putea să nu fie prima asociere când vă gândiți la industrie și producție, dar este la fel de importantă și chiar mai greu de atins ca în alte domenii de lucru. Instrumentele și echipamentele utilizate în industrie, fabricație și restaurare pot fi foarte greu sau uneori chiar periculos de curățat.

Ferăstraie, lame și unelte similare necesită o manipulare deosebit de atentă atunci când sunt curățate și folosim mult mai mult din timpul nostru la curățarea lor. În afară de aceasta, am putea avea un număr imens de curățat, iar când le curățați unul câte unul, se consumă foarte mult timp.

Alte instrumente au, de asemenea, multe locuri ascunse, greu accesibile, unde murdăria și contaminanții ar putea fi blocați. De multe ori există uleiuri, grăsimi și alte murdării rămase în acele locuri ascunse și care nu sunt îndepărtate, deoarece s-ar putea să nu le vedem. Acest lucru ar putea, în cele din urmă, să vă deterioreze echipamentul și să aibă un efect negativ asupra muncii, în cel mai rău caz, ar putea face echipamentul nesigur pentru utilizare.

Curățare

În funcție de echipamentul utilizat, acesta ar putea lăsa urme de murdărie pe produse sau poate schimba forma și aspectul produsului final, ceea ce ar putea afecta afacerea noastră.

Când curățați uneltele și echipamentele într-un dispozitiv de curățat cu ultrasunete, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la aceste lucruri. Aparatul de curățat cu ultrasunete va îndepărta toate resturile de ulei sau grăsime ascunse și vă va face instrumentele sigure și confortabile pentru utilizare. Nu vor mai exista pericole pentru siguranța muncii atunci când curățați ferăstraie sau lame și veți economisi timp la curățarea unei cantități mai mari de unelte simultan.

Pentru curățarea industrială oferim o gamă largă de produse de curățat. Sunt disponibile în diferite dimensiuni, de la 30 la 300 de litri și au o frecvență de 28 kHz, ceea ce asigură o curățare profundă.

Modelele noastre industriale PRO au rezervoare din oțel inoxidabil (SUS 304), care au o grosime de 2 – 2,5 mm și, prin urmare, asigură o durată lungă de viață a curățătorilor cu ultrasunete. Rezervorul și carcasa fără sudură previn scurgerile de apă.

Partile electronice pentru curățatoarele cu ultrasunete industriale au fost dezvoltate cu funcționarea optimă a traductoarelor, plăcilor de încălzire și a sistemului de operare ușor, având în vedere o gamă largă de utilizatori.

Gama noastră industrială:

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.