curatare cu ultrasunete

Curățarea instrumentarului dentare

Aparatele de curățat cu ultrasunete sunt unul dintre cele mai simple mijloace de îndepărtare a impurităților din instrumentele refolosibile din clinicile dentare.

Energia cu ultrasunete creează miliarde de bule miniaturale în rezervorul aparatului de curățare cu ultrasunete care implodează cu o forță mare separând impuritățile de suprafața obiectului pe care doriți să îl curățați. Bulele formate în procesul de cavitație sunt capabile să ajungă în mici fisuri și goluri. Practic, scoate murdăria de la suprafață într-un mod mai eficient decât cu spălarea manuală. Spălarea manuală are un dezavantaj suplimentar că necesită ca personalul să manipuleze instrumentele contaminate.

Doar după o curățare cu ultrasunete profundă, trebuie efectuată dezinfectarea și sterilizarea. Această ordine este importantă, deoarece articolele sterilizate se pot contamina în baie cu ultrasunete. Aparatul de curățare poate conține sânge, țesuturi sau alte impurități din utilizarea anterioară.

Exemplu de proceduri de curățare a instrumentelor dentare

Aparatele de curățat cu ultrasunete mai mici, cum ar fi ASonic HOME 2500, care sunt disponibile prin marca ASonic, sunt ideale pentru clinicile dentare. Sunt folosite pentru curățarea instrumentelor precum ace, oglinzi, lame, freze etc., precum și coroane și proteze. Acest model de aparat de curățare cu ultrasunete este, de asemenea bun pentru îndepărtarea cimentului, a materialului de umplutură sau a materialului de etanșare. Instrumentele pot fi păstrate înmuiate în germicide sau soluție enzimatică pentru a evita uscarea impurităților pe suprafața lor după utilizare. Acest lucru simplifică considerabil curățarea ulterioară.

Utilizați concentrat pentru curățare cu ultrasunete special pentru îndepărtarea impurităților organice. Deși s-ar putea crede că soluția pentru dezinfecție ar fi alegerea corectă, nu este de fapt, deoarece poate face ca impuritățile precum proteinele să fie mai greu de îndepărtat. În schimb, utilizați o soluție de concentrat adecvata pentru aparatele de curățat cu ultrasunete pregătită conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Articolele pe care doriți să le curățați trebuie puse în coșul de curățare. Introduceți coșul în rezervor astfel încât toate instrumentele să fie complet scufundate. Timpul de curățare (de obicei timp de 7 până la 10 minute în funcție de cantitatea de instrumente) și temperatura sunt reglabile prin intermediul panoului de control.

După terminarea ciclului de curățare, clătiți instrumentele cu apă pentru a îndepărta orice reziduuri de lichid de curățare, apoi continuați cu dezinfectarea și sterilizarea. Soluția pentru aparatele de curățat cu ultrasunete trebuie schimbată cel puțin o dată pe zi, iar rezervorul pentru curățarea cu ultrasunete necesită curățare și uscare înainte de următoarea utilizare. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de utilizare a aparatelor de curățat cu ultrasunete și a concentratelor furnizate de producător.

Clinicile care au un aparat de curățat cu ultrasunete sunt mai productive și mai eficiente, deoarece personalul lor nu pierde timpul cu spălarea manuală!

See our complete offer – ASonic ultrasonic cleaners

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.