parts to clean with ultrasonic cleaning

Curățarea periilor de machiaj

Mod ușor de curățat pensulele de machiaj

Astăzi, industria machiajului valorează mai mult de 500 de miliarde de dolari, iar pensulele de machiaj sunt o mare parte a acesteia. Ele există de secole și aproape fiecare persoană care folosește machiaj deține cel puțin un tip de aceste pensule. Și curățarea pensulelor de machiaj poate fi lină și ușoară dacă utilizați un produs de curățare cu ultrasunete.

Câți crezi că își curăță periodic periile? Nu sunt deloc multe!

Dacă ești unul dintre acei utilizatori de machiaj care uită să curețe accesoriile de machiaj în mod regulat, atunci acest articol este perfect pentru tine. Puteți afla cum să le curățați rapid și ușor folosind mașina de curățare cu ultrasunete.

aparate cu ultrasunete? Sună prea complicat? Este de fapt una dintre cele mai simple și rapide moduri de curățare.

Haideți să vă explicăm mai întâi de ce ar trebui să vă curățați pensulele de machiaj!

Curățăm toate lucrurile pe care le folosim zilnic. Ne curățăm cănile de cafea, telefoanele, computerele, așa că de ce nu curățăm pensulele de machiaj? De fapt, acestea ar trebui curățate și mai des, deoarece sunt în contact cu pielea noastră aproape în fiecare zi.

Ați uitat vreodată să vă demachiați sau pur și simplu nu v-ați deranjat să îl demachiați? Bun venit în club. Dar imaginați-vă cât de mult machiaj este lipit de pensulele tale de machiaj după ce nu le-ai curățat mult timp!

Este un fapt că cei mai mulți dintre noi au tendința de a uita de curățarea pensulelor de machiaj, unii dintre noi nici nu se gândesc la asta. Te trezești în fiecare zi, folosești acei peri pufosi și moi pentru a face magia și ieși afară. Dar vă expuneți riscului de probleme ale pielii dacă acestea continuă să rămână murdare.

Cele mai frecvente probleme ale pielii pe care le puteți întâlni dacă pensulele de machiaj nu sunt curate:

Infecții bacteriene

Este posibil să nu vedeți peria murdând, dar bacteriile sunt acolo și, în cele din urmă, vor provoca acnee și erupții.

Pori înfundați

Pielea ta are multe uleiuri prezente pe ea, unul dintre ele cunoscut sub numele de sebum. De fiecare dată când măturați periile pe față, pe ele se acumulează niște ulei și celule moarte ale pielii. Acest lucru face ca porii de pe piele să se înfunde, provocând puncte albe și multe altele.

Deși pensulele de machiaj sunt asociate cu o piele netedă și frumoasă, o perie murdară dăunează mai mult pielii pe termen lung decât o face frumoasă.

Aplicație striată

Pe lângă problemele de piele pe care le puteți întâmpina dacă utilizați pensule de machiaj murdare, machiajul dvs. s-ar putea să arate cu dungi. Deoarece pe peri sunt prezente alte produse, aceștia nu aplică fond de ten sau alte produse atât de netede cum ar fi în mod normal.

Curățarea regulată va menține, de asemenea, periile moi!

Perii moi de pe perie se vor întări de produse acumulate, cum ar fi fondul de ten și alte chestii cremoase care se usucă.

Acest lucru vă poate irita pielea, poate crea un plasture și un aspect cu dungi și, de asemenea, poate provoca înroșirea pielii.

Pe lângă sănătatea pozitivă și curățarea igienică a pensulelor de machiaj le păstrează și ele utile mult mai mult timp, așa că nu va trebui să-ți investești bani în altele noi.

Iată! Piele sănătoasă, machiaj cu aspect fin, produse de lungă durată plus economisești bani și ai grijă de mediu. Contribuie prin a nu arunca produse care cu siguranță mai pot fi folosite. Chiar ai nevoie de un alt motiv pentru a-ți curăța pensulele de machiaj?

Care este cel mai bun mod de a vă curăța pensulele de machiaj?

Baie ultrasunete, curatator ultra Sonic

Procesul de curățare a pensulelor de machiaj poate fi obositor. Obținerea acelor produse care sunt fixate adânc în sute de peri poate fi puțin dificilă și necesită multă energie. Acesta este motivul pentru care cei mai mulți dintre noi nu curățăm sau spălăm des peria de machiaj sau nu facem o treabă proastă atunci când încercăm.

Din fericire pentru noi, există multe produse diferite disponibile pentru curățare. De la covorașe de silicon la mașini de curățat concepute special pentru perii, opțiunile sunt nesfârșite. Cu toate acestea, cel mai simplu, dar eficient mod de a vă curăța pensulele de machiaj este folosirea unei mașini de curățare cu ultrasunete.

S-ar putea să vă întrebați ce este de fapt un aparat de curățat cu ultrasunete, deoarece este o invenție relativ nouă și cei mai mulți dintre noi nu au nicio experiență cu el.

Aparatul de curățare cu ultrasunete este o mașină care utilizează unde sonore ultrasonice pentru a îndepărta contaminanții din diferite materiale, cum ar fi bijuterii, perii, haine, fructe, legume și multe altele.

Curățarea pensulelor de machiaj folosind o mașină de curățat cu ultrasunete

Dacă este prima dată când auziți de tehnologia de curățare cu ultrasunete pentru a spăla articolele, iată o prezentare a modului în care puteți folosi un detergent cu ultrasunete pentru a curăța pensulele de machiaj.

ASONIC Home-2500curatare cu ultrasunete

Curățarea cu ultrasunete este o metodă excelentă pentru curățarea pensulelor de machiaj, oferind o curățare profundă și temeinică care îndepărtează eficient acumularea de produs, uleiurile, murdăria și bacteriile. Iată cum puteți folosi curățarea cu ultrasunete pentru a vă curăța pensulele de machiaj:

  1. Preparare: Aduna pensulele de machiaj care au nevoie de curatare. Verificați perii dacă există peri slăbiți sau deteriorați și reparați-le sau înlocuiți-le dacă este necesar.
  2. Umpleți aparatul de curățare cu ultrasunete: vă recomandăm HOME-750 sau HOME-1400 ,care sunt produse de curățare mai mici, portabile, foarte ușor de utilizat. Umpleți rezervorul cu ultrasunete cu o soluție de curățare special concepută pentru pensulele de machiaj. Puteți găsi aceste soluții la magazinele de articole de înfrumusețare sau online. Asigurați-vă că soluția de curățare este compatibilă cu materialele periilor dvs.
  3. Scufundați pensulele: Puneți pensulele de machiaj în soluția de curățare, asigurându-vă că sunt complet scufundate, dar nu supraaglomerate. Evitați supraaglomerarea rezervorului pentru a permite curățarea adecvată și pentru a preveni încurcarea periilor.
  4. Proces de curățare cu ultrasunete: Activați aparatul de curățare cu ultrasunete, urmând instrucțiunile producătorului. Undele sonore de înaltă frecvență vor crea bule minuscule care explodează în apropierea periilor, îndepărtând efectiv murdăria, reziduurile de machiaj și bacteriile. Procesul de curățare durează de obicei câteva minute.
  5. Clătiți și uscați: După finalizarea ciclului de curățare cu ultrasunete, îndepărtați periile din soluția de curățare și clătiți-le bine cu apă curată pentru a îndepărta orice soluție de curățare reziduală și resturile slăbite. Strângeți ușor perii pentru a elimina excesul de apă.
  6. Modelare și uscare: remodelați perii umezi mângâindu-i ușor cu degetele pentru a le restabili forma inițială. Așezați periile pe un prosop curat sau atârnă-le cu capul în jos pentru a se usuca la aer. Evitați uscarea periilor în poziție verticală, deoarece apa se poate infiltra în virolă (partea metalică care ține perii) și slăbiți perii.
  7. Inspecție finală: Odată ce periile sunt complet uscate, inspectați-le pentru orice murdărie sau reziduuri rămase. Dacă este necesar, repetați procesul de curățare sau curățați anumite zone folosind o perie blândă de curățare.

Este important de reținut că, în timp ce curățarea cu ultrasunete este foarte eficientă pentru pensulele de machiaj, anumite tipuri de perii, cum ar fi cele cu peri naturali de păr sau mânere delicate, pot necesita îngrijire suplimentară. Consultați întotdeauna instrucțiunile și instrucțiunile producătorului periei pentru curățare pentru a asigura cele mai bune rezultate de curățare și longevitatea periilor.

Curățarea periodică a pensulelor de machiaj folosind curățarea cu ultrasunete sau alte metode adecvate este esențială pentru a menține igiena, pentru a preveni erupțiile și pentru a vă asigura că aplicarea machiajului este lină și fără cusur.

Principalele motive pentru a folosi un detergent cu ultrasunete pentru a spăla pensulele de machiaj

Te întrebi de ce ar trebui să folosești un detergent cu ultrasunete în loc să folosești metodele convenționale pentru curățarea pensulelor de machiaj?

Vă vom oferi câteva dintre principalele motive pentru aceasta:

Uşor

În primul rând, toți mai degrabă ne ușurăm lucrurile, nu-i așa? Ei bine, utilizarea unui produs de curățare cu ultrasunete este destul de estică, deoarece nu va trebui să spălați fiecare pensulă de machiaj una câte una, ceea ce necesită mult timp. Nu va trebui să le frecați manual și să depuneți efort în îndepărtarea produselor de machiaj de pe pensule.

Tot ce trebuie să faceți este să vă scufundați periile în apă și să porniți mașina. Periile tale vor fi mai curate ca oricând în zece minute și aproape că nu vei lucra. Cea mai simplă, ușoară și rapidă curățare din viața ta.

Efectiv

Curățarea cu un aparat de curățat cu ultrasunete este cea mai eficientă și eficientă metodă de curățare. Va elimina toate produsele de machiaj de pe fiecare periu al pensulelor dvs. folosind tehnologia undelor sonore cu ultrasunete.

Îndepărtează bacteriile

Mașinile și produsele convenționale de curățat nu vă pot curăța periile la fel de bine ca acest produs de curățat. Aparatul cu ultrasunete îndepărtează toate bacteriile din articolele dvs. pe măsură ce curăță materialul la nivel microscopic și este adesea folosit pentru curățarea echipamentului chirurgical.

Blând

Spălarea manuală a pensulelor de machiaj le poate deteriora adesea, deoarece necesită spălare. Cu toate acestea, utilizarea unui dispozitiv de curățare cu ultrasunete va asigura că periile dvs. primesc cea mai blândă formă de curățare. De asemenea, perii rămân intacți cu peria.

Undele sonore ultrasonice creează bule minuscule care implodează împotriva particulelor de murdărie. Acest val de energie separă particulele nedorite de perii periei. Prin urmare, periile dvs. sunt curățate fără acțiuni dure.

Este aparatul de curățare cu ultrasunete sigur pentru pensulele mele de machiaj?

Există multe pensule de machiaj diferite. Unele sunt alcătuite din fibre sintetice, care sunt fie nailon, fie poliester. Alte perii sunt alcătuite din păr natural, care este colectat din blănurile de animale. Acestea sunt sigure de spălat într-un aparat de curățat cu ultrasunete?

Cu siguranță da. Aceasta este cea mai sigură și mai blândă curățare a periilor dvs.

Cu toate acestea, vă recomandăm ca atunci când spălați periile formate din păr natural, să vă asigurați că nu folosiți săpun sau detergent care conține alcool, deoarece acest lucru poate deteriora părul delicat. În schimb, utilizați un produs de curățare ușor, cum ar fi șamponul pentru copii.

Cât de des pot fi curățate pensulele de machiaj cu un detergent cu ultrasunete?

Potrivit dermatologului, pensulele tale de machiaj trebuie curățate cel puțin o dată pe săptămână pentru a te asigura că pielea ta este protejată de infecții și erupții bacteriene.

Dacă aveți pielea grasă, spălați-le de două ori pe săptămână. Pielea grasă este predispusă la erupții, așa că ar trebui să aveți grijă suplimentară pentru a vă curăța pensulele de machiaj dacă folosiți des machiaj. Pentru a vă menține pielea fericită și sănătoasă și pentru a evita riscul de acnee și infecții, asigurați-vă că pensulele de machiaj și alte instrumente sunt curățate în mod regulat. Și cel mai simplu mod de a face acest lucru este să-ți iei un aparat de curățat cu ultrasunete astăzi!

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.