brush

Curățarea periilor de machiaj

Astăzi, industria machiajului valorează mai mult de 500 de miliarde de dolari, iar periile de machiaj reprezintă o mare parte din aceasta. Au existat de secole și aproape fiecare persoană care folosește machiajul deține cel puțin un tip din aceste perii. Și curățarea periilor de machiaj poate fi simplă și ușoară dacă utilizați un aparat de curățare cu ultrasunete.

Câte persoane credeți că își curăță periile în mod regulat? Nu multe deloc!

Dacă sunteți unul dintre acei utilizatori de machiaj care uită să curețe accesoriile de machiaj în mod regulat, atunci acest articol este perfect pentru dvs. Puteți afla cum să le curățați rapid și ușor cu ajutorul mașinii de curățat cu ultrasunete.

Mașini cu ultrasunete? Sună prea complicat? Este de fapt una dintre cele mai simple și rapide modalități de curățare.

Să vă explicăm mai întâi de ce ar trebui să vă curățați periile de machiaj!

Curățăm toate lucrurile pe care le folosim zilnic. Ne curățăm cănile de cafea, telefoanele, computerele, așa că de ce nu curățăm periile de machiaj? De fapt, acestea ar trebui curățate și mai des, deoarece sunt în contact cu pielea noastră aproape în fiecare zi.

Ați uitat vreodată să vă demachiați sau pur și simplu nu v-ați deranja să îl îndepărtați? Bun venit în club. Dar imaginați-vă cât de mult machiaj este lipit de periile dvs. de machiaj după ce nu le-ați curățat mult timp!

Este un fapt că majoritatea dintre noi tinde să uite de curățarea periilor de machiaj, unii dintre noi nici măcar nu se gândesc la asta. Te trezești în fiecare zi, folosești acele fire pufoase și moi pentru a face magia și ieși afară. Dar vă puneți în pericol de apariție a problemelor dermatologice dacă acestea rămân murdare.

Cele mai frecvente probleme dermatologice pe care le puteți întâlni dacă periile de machiaj nu sunt curate:
Infecții bacteriene

Este posibil să nu vedeți peria murdărindu-se, dar bacteriile sunt acolo și în cele din urmă vor provoca acnee și erupții.

Porii înfundați

Pielea dvs. are multe uleiuri prezente pe ea, unul dintre ele cunoscut sub numele de sebum. De fiecare dată când aplicați periile pe față, unele uleiuri și celule moarte ale pielii se acumulează pe ele. Acest lucru face ca porii de pe piele să se înfunde, provocând puncte albe și multe altele.

Deși periile de machiaj sunt asociate cu pielea netedă și frumoasă, o perie murdară îți afectează pielea pe termen lung mai mult decât să o facă frumoasă.

Aplicare neuniformă

Pe lângă problemele dermatologice pe care le poți întâlni dacă folosești perii de machiaj murdare, machiajul tău ar putea părea striat. Întrucât și alte produse sunt prezente pe perii, acestea nu aplică fondul de ten sau alte produse cosmetice la fel de neted ca în mod normal.

Curățarea regulată va menține de asemenea, periile moi!

Părul moale al periei se va întări datorită produselor acumulate, cum ar fi fondurile de ten și alte produse cremoase care se usucă.

Acest lucru vă poate irita pielea, poate crea un aspect plasture și un aspect striat și, de asemenea, poate provoca roșeață a pielii.

Pe lângă menținerea sănătății și igienei, curățarea periilor de machiaj le păstrează utile mai mult timp, deci nu va trebui să vă investiți banii în altele noi.

Gata! Piele sănătoasă, machiaj neted, produse de lungă durată, plus economii de bani și îngrijire a mediului înconjurător, nu aruncați produse care cu siguranță mai pot fi folosite. Chiar aveți nevoie de un alt motiv pentru curățarea periilor de machiaj?

Care este cel mai bun mod de a curăța periile de machiaj?

brush

Procesul de curățare a periilor de machiaj poate fi obositor, deoarece eliminarea acelor substanțe depusepe sutele de peri poate fi un pic dificil și necesită multă energie. Acesta este motivul pentru care majoritatea dintre noi nu curățăm sau spălăm des pensula de machiaj sau facem o treabă de calitate îndoielnică atunci când încercăm.

Din fericire pentru noi, există multe produse disponibile pentru curățare. De la covorașe din silicon până la mașini de curățat concepute special pentru perii, opțiunile sunt nesfârșite. Cu toate acestea, cel mai simplu mod efectiv de a vă curăța periile de machiaj este prin utilizarea unei mașini de curățat cu ultrasunete.

S-ar putea să vă întrebați ce este de fapt unaparat de curățat cu ultrasunete, deoarece este o invenție relativ nouă și majoritatea dintre noi nu avem nicio experiență cu el.

Aparatul de curățat cu ultrasunete folosește ultrasunetele pentru a elimina contaminații din diferite materiale cum ar fi bijuteriile, periile, hainele, fructele, legumele și multe altele.

Curățarea periilor de machiaj folosind o mașină de curățat cu ultrasunete

Dacă este prima dată când ați auzit de tehnologia de curățare cu ultrasunete pentru a spăla articole, iată o prezentare a modului în care puteți utiliza un aparat de curățare cu ultrasunete pentru a curăța periile de machiaj:

1. Achiziționați un aparat de curățat cu ultrasunete adecvat pentru curățarea periilor de machiaj. Vă recomandăm HOME 750 sau HOME 2500, care sunt produse de curățat portabile mai mici, foarte ușor de utilizat.
Odată ce ați folosit aparatul de curățat, veți vedea că este foarte practic și pentru spălarea altor articole și instrumente și veți realiza că ați investit banii într-un produs util.

2. Umpleți aparatul de curățat cu ultrasunete cu apă călduță de la robinet și introduceți periile. De asemenea, asigurați-vă că urmați instrucțiunile din manualul de utilizare al aparatului.

3. În cazul în care periile dvs. au o mulțime de murdărie și pulbere uscată, puteți adăuga în apă o soluție de curățare. Asigurați-vă că nu este prea dură sau puternică. În caz contrar, veți deteriora firele delicate ale periilor. Avem la dispoziție două produse diferite, care sunt perfecte pentru curățarea periilor și instrumentelor de machiaj. Lichid de curățare AS-ENZ și pulbere de curățare AS-UCP, ambele fiind special concepute pentru curățarea uleiurilor și a contaminanților biologici din obiecte.

4. Porniți aparatul și setați-l pentru un anumit timp, de exemplu până la 8 minute și așteptați ca temporizatorul să-și atingă limita. În cazul în care credeți că periile dvs. de machiaj nu sunt suficient de curate, puteți repeta procesul de curățare cu apă proaspătă. De asemenea, produsele de curățat cu ultrasunete sunt ecologice, deoarece folosesc mai puțină apă și consumă mult mai puțină energie. Clătiți bine periile curate sub apa de la robinet pentru a îndepărta săpunul și apa murdară din ele.

După proces

5. Strângeți ușor periile pentru a îndepărta tot excesul de apă din ele. Nu strângeți prea tare! Periile de machiaj sunt delicate – nu vreți să rămână fără păr.

6. Ștergeți-le ușor cu un prosop și puneți-le la uscat. Acest lucru se poate face prin plasarea lor pe o masă sau suport, asigurându-vă că firele de păr sunt atârnate de marginea mesei. Lasăți-le astfel peste noapte sau folosiți un ventilator pentru o uscare mai rapidă.

7. Ați terminat! Este atât de ușor și veți avea perii de machiaj curate, moi, pufoase, pe care vă va face plăcere să le utilizați.

Principalele motive pentru utilizarea unui aparat de curățat cu ultrasunete pentru a spăla periile de machiaj

Vă întrebați de ce ar trebui să utilizați un aparat de curățat cu ultrasunete în loc să utilizați metodele convenționale pentru curățarea periilor de machiaj?

Vă vom oferi câteva dintre principalele motive pentru acest lucru:

Ușor

În primul rând, cu toții mai degrabă ne ușurăm lucrurile, nu-i așa? Utilizarea unui aparat cu ultrasunete este destul de ușoară, deoarece nu va trebui să spălați fiecare perie de machiaj una câte una, ceea ce necesită mult timp. Nu va trebui să le spălați manual și să depuneți eforturi în îndepărtarea produselor de machiaj din pensule.

Tot ce trebuie să faceți este să vă scufundați periile în apă și să porniți mașina. Periile dvs. vor fi mai curate ca niciodată în decurs de zece minute. Cea mai simplă curățare, ușoară și rapidă din viața ta.

Eficient

Curățarea cu un dispozitiv de curățat cu ultrasunete este cel mai eficient mod de curățare. Va elimina toate produsele de machiaj de pe fiecare fir de păr al periilor dvs. folosind tehnologia cu ultrasunete.

Îndepărteză bacteriile

Mașinile și produsele de curățare convenționale nu vă pot curăța periile la fel de bine ca acest aparat de curățat. Mașina cu ultrasunete elimină toate bacteriile din articolele dvs., deoarece curăță materialul la nivel microscopic și este adesea folosită pentru curățarea echipamentelor chirurgicale.

Blând

Spălarea manuală a periilor de machiaj le poate adesea deteriora. Cu toate acestea, folosirea unui aparat de curățare cu ultrasunete vă va asigura că periile dvs. primesc cea mai blândă formă de curățare, iar perii rămân intacti în perie.

Undele ultrasonice creează bule minuscule care implodează la contactul cu particulele de murdărie, iar această undă de energie separă particulele nedorite de perii periei. Prin urmare, periile dvs. sunt curățate fără acțiuni dure.

Aparatul de curățat cu ultrasunete este sigur pentru periile de machiaj?

Există multe tipuri diferite perii de machiaj. Unele sunt confecționate din fibre sintetice, care sunt fie nylon, fie poliester. Alte perii sunt alcătuite din păr natural, care este colectat din blănuri de animale. Acestea pot fi spălate în siguranță într-un aparat de curățat cu ultrasunete?

Cu siguranță da. Aceasta este cea mai sigură și mai delicată metodă de curățare a periilor dvs.

Cu toate acestea, vă recomandăm ca atunci când spălați perii formate din păr natural să vă asigurați că nu utilizați săpun sau detergent care conține alcool, deoarece acest lucru poate deteriora părul delicat. În schimb, utilizați un produs de curățare ușor, cum ar fi șamponul pentru copii

Cât de des pot fi curățate periile de machiaj cu un aparatcu ultrasunete?

Potrivit dermatologului, periile dvs. de machiaj ar trebui să fie curățate cel puțin o dată pe săptămână pentru a vă asigura că pielea dvs. este protejată de infecții bacteriene și erupții.

Dacă aveți pielea grasă, spălați-le de două ori pe săptămână. Pielea grasă este predispusă la erupții, așa că ar trebui să aveți o grijă în plus și să vă curățați periile de machiaj dacă folosiți des produse de machiaj. Pentru a vă menține pielea frumoasă și sănătoasă și pentru a evita riscul de acnee și infecții, asigurați-vă că periile de machiaj și alte instrumente cosmetice sunt curățate în mod regulat. Și cel mai simplu mod de a face acest lucru este să vă obțineți un aparat cu ultrasunete astăzi!

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.