curatare cu ultrasunete

Curățarea legumelor și a fructelor

Știm cu toții că este important să spălăm legumele și fructele înainte de a le consuma pentru a ne asigura că sunt sigure și curate, nu-i așa?

Ca toată lumea, probabil că vă spălați legumele și fructele sub robinetul de la chiuveta din bucătărie sau într-un vas. În acest scop, am dori să prezentăm aparatul nostru de curățat cu ultrasunete HOME 2500. Este un aparat de curățat cu ultrasunete care folosește ultrasunetele pentru a curăța toate tipurile de produse în mod eficient și temeic. Curățarea minutioasa a legumelor și fructelor dvs. ar putea avea un impact pozitiv asupra sănătății dumneavoastră în general.

Când vine vorba de conștiința sănătății, se pare că tot ceea ce folosim în viața noastră de zi cu zi are un efect negativ și ne poate afecta viața în mod negativ. Nu contează cât de eficient poate fi un astfel de dispozitiv sau gadget. Acest lucru vă poate face să vă gândiți la efectul mașinilor de curățat, cum ar fiaparatele de curățat cu ultrasunete, asupra sănătății dumneavoastră. De aceea suntem aici pentru a vă arăta cum un aparat cu ultrasunete poate avea un impact pozitiv asupra sănătății dvs. prin purificarea fructelor și legumelor.

Ce face un aparat cu ultrasunete fructelor si legumelor tale?
Wash and clean

Înainte de dezvoltarea agriculturii si tehnologiei până la nivelul actual, fermierii foloseau în mare parte metode și tehnici organice pentru cultivarea legumelor și a fructelor. Acestea au asigurat cresterea în condiții de siguranță, folosind composturi naturale și gunoi de grajd, si rotația culturilor. Dar, in zilele noastre, agricultura este comercială si este din ce in ce mai răspândita, astfel încât pesticidele, îngrășămintele și substanțele chimice au luat locul metodei naturale de cultivare. Toate aceste lucruri lasă în urmă reziduuri fie pe fructe și legume, fie in interiorul acestora. Reziduurile pot fi dăunătoare sănătății dvs. în multe moduri diferite.

Deci, cum ajută o mașină de curățat cu ultrasunete?

Când introduceți obiectele într-un aparat de curățare cu ultrasunete, acesta folosește procesul numit cavitație pentru a spăla, pentru a dezinfecta, pentru a elimina murdăria și pentru a curăța alimentele. În afară de aceasta, există câteva modalități prin care aparatul de curățat face ca fructele tale să fie mai sigure de consumat.

Dispozitivele cu ultrasunete folosesc această tehnologie, care are o undă de presiune sonoră care funcționează cu o frecvență peste limita superioară a auzului uman. Majoritatea aparatelor de curățat cu ultrasunete funcționează la o frecvență cuprinsă între 20 kHz și 40 kHz. Odată ce dispozitivul este conectat la o priză (220V/50Hz) și este pornit, traductoarele lor generează ultrasunete. Apoi, ultrasunetele produc unde ultrasonice modificându-si dimensiunea conform unui semnal electronic.

Unda de presiune cu ultrasunete creează multe bule microscopice de vid care atacă, omoară sau elimină toți germenii, bacteriile, murdăria și alți agenti contaminanți de pe legume și fructe.

O undă puternică de presiune sonica are ca rezultat mii de unde minuscule de compresie în apă. Acest lucru rupe molecula de apa si duce la un process cunoscut sub numele de cavitație. Acest proces creează milioane de bule de vid microscopice. Bulele îți curăță și spală fructele, legumele și alte obiecte de uz casnic. Această tehnologie a fost dezvoltata de mai mulți ani și a fost folosită în aplicații industriale și medicale pentru o curățare puternică și eficientă.

Aparatele de curatat cu ultrasunete ajuta la prepararea legumelor si fructelor

Într-o situație în care produsele alimentare necesită o curățare serioasă pentru a îndepărta murdăria, o mașină de curatare cu ultrasunete poate ajuta la ușurarea procesului.

Ajută la conservarea fructelor și a legumelor

Puterea ultrasunetelor determină modificări fizice și chimice în structurile biologice, astfel microorganismele patogene și cele care duc la deteriorarea legumelor sunt diminuate.

Ajută la menținerea parametrilor de calitate ai legumelor și fructelor

Indiferent de tipul de aparat de curățat cu ultrasunete pe care îl utilizați, atributul critic de calitate al fructelor dvs. este păstrat. Studiile recente au arătat că utilizarea unui aparat de curățare cu ultrasunete poate încetini deprecierea calității produselor proaspete în timpul depozitării îndelungate.

Aparatul cu ultrasunete poate ajuta la curatarea zonelor care nu sunt usor accesibile

Fără îndoială, atunci când vă spălați legumele și fructele, precum și alte produse alimentare, cum ar fi puiul și carnea sub jet de apă, există anumite locuri ascunse la care mâinile dvs. nu ar putea ajunge. Dar un aparat de curățat cu ultrasunete este extrem de eficient în atingerea zonelor greu de curățat ale obiectelor. Înseamnă că, dacă reziduurile chimice sunt în interior sau pe fructe, un produs de curățare cu ultrasunete le poate eradica pentru a îmbunătăți siguranța comestibilă.

Acum că știți ce face un aparat de curățare cu ultrasunete pentru fructele și legumele dvs. v-ați gândit la efectul procesului de curățare?

Procesul de curățare cu ultrasunete poate avea un efect negativ asupra ta?

Așa cum am menționat mai sus, aparatul de curatare cu ultrasunete folosește procesul de cavitație și este o energie sigură. Produsul nostru funcționează la o frecventa de 40 kHz. Cu unele precauții, energia utilizată pentru a face produsele tale curate nu are efecte cunoscute asupra anatomiei umane.

Impactul substanțelor de curățare cu ultrasunete asupra sănătății

Înainte de a ne afunda în impactul substanțelor de curățare cu ultrasunete asupra sănătății voastre, începeți prin a vă întreba dacă știți cum consumul de fructe și legume contaminate vă poate afecta sănătatea generală.

Oamenii care mănâncă fructe cu reziduuri de murdărie se pot confrunta cu diferite tipuri de probleme de sănătate. Acestea pot include crampe abdominale, diaree, probleme respiratorii, anxietate, amețeli, greață, reducerea sănătății creierului și reducerea coordonarea corpului și multe altele.

Concluzie

All kinds of dirt can contaminate vegetables, result in their decay, and also cause some diseases. Considering these, ultrasonic technology was made available. Unlike other cleaning methods and disinfecting techniques, our HOME 2500 ultrasonic cleaner will be more efficient and effective. It removes impurities and contaminant while retaining the color, nutrients, and texture of the fresh vegetables for safe and healthy consumption.

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.