curatare cu ultrasunete

Curățarea cu ultrasunete a jucăriilor pentru copii

cLEANING KIDS TOYS WITH ULTRASONIC CLEANER

 

Bebelușii își trăiesc cele mai sălbatice vise (și îndrăznim să spunem tuturor) explorând întotdeauna mediul lor. Gustând și atingând fiecare jucărie din cameră și fără a avea nici o grijă. Deși extrem de distractiv și interesant, acest lucru le poate afecta mult sănătatea, deoarece pot prelua cu ușurință germeni și boli. Curățarea jucăriilor pentru copii este foarte importantă și poate fi destul de ușoară.

Deci, cum curățați în siguranțăși temeinic jucăriile bebelușului?

Când te gândești la ce fel de curățare ar trebui să i se asigure articolelor pentru bebeluși, te gândești să îndepărtezi toate bacteriile, contaminanții și murdăria din orice loc ascuns de pe obiectele pe care le folosește bebelușul tău, nu-i așa?

 

 

 

Aparatele de curățat cu ultrasunete sunt cel mai sigur instrument de curățare pe care îl puteți folosi fără să vă faceți griji cu privire la orice efect secundar asupra copiilor dvs.

HOME-2500 curatare cu ultrasunetecuratare cu ultrasuneteAparatele de curățat cu ultrasunete HOME-2500 

De ce este atât de important să curățați articolele copilului?

Deoarece copiii mici și bebelușii ating totul din mediul lor, își pun mâna în gură și ating din nou obiectele, pot transfera germeni foarte ușor. Dacă nu îi urmăriți cu atenție, ar lăsa obiectele pe podea și le vor pune înapoi în gură. Tot acest proces înseamnă că, copiii dvs. au întotdeauna contact cu germeni, bacterii și alți contaminanți.

Jucăriile sunt cele mai vulnerabile la contaminanți, potrivit cercetărilor și reprezintă un canal excelent pentru transmiterea bolilor virale în rândul copiilor.

Acum nu trebuie să uităm că unii germeni sunt buni, deoarece îi ajută pe copii să-și construiască sistemul imunitar. Odată ce corpul este infectat de un anumit virus, el învață cum să producă anticorpi pentru a-l combate. Data viitoare când este expus, corpul îl poate combate fără a se infecta. Acestea fiind spuse, nu doriți niciodată să vă expuneți în mod deliberat copilul la bacterii sau viruși. Dacă utilizați un instrument de curățare sigur pentru a dezinfecta, spăla și curăța articolele pentru copii, veți crea un mediu sigur pentru ei.

Care este cel mai sigur instrument de curățare pentru articolele bebelușului tău?

Există o mulțime de sugestii cu privire la cele mai bune alegeri pentru produse de curățare sigure pentru articolele pentru copii de la diferite mărci și persoane. Majoritatea mărcilor se concentrează pe modalitățile de „curățare” naturale. Ce anume consideră ei ca fiind „natural”?

O cantitate mare din așa-numitele instrumente naturale de curățare sunt adesea combinate cu substanțe sintetice și toxine. Fără îndoială, există unele produse de curățare concentrate și de curățare care sunt sigure de utilizat, dar cel mai sigur instrument de curățare este un aparat de curățat cu ultrasunete. Să vă explicăm de ce:

Curățarea devine mai rapidă și mai simplă

Sortarea articolele pentru bebeluși unul după altul pentru a le spăla poate consuma mult timp.

Cu un aparat de curățat cu ultrasunete puteți spăla și curăța mai multe jucării pe rând. În funcție de dimensiunea rezervorului de aparatului de curățare cu ultrasunete, puteți curăța mai multe articole împreună. Cu cât utilizați un curățător cu ultrasunete mai mare, cu atât este mai mare cantitatea de articole pe care o puteți spăla. Înseamnă că vei putea economisi timp.

Produs ecologic

Multe dintre metodele de curățare pe care le folosesc oamenii contribuie la problemele de mediu.

Cu produsele de curățat cu ultrasunete, nu există substanțe chimice dure, nici o taxă suplimentară pentru facturile de apă și energie și nici cicluri de spălare extinse și repetate.

Detergenții cu ultrasunete reduc foarte mult substanțele contaminante

Când jucăriile copilului tău sunt murdare, cel mai probabil le speli în mașini de spălat, mașini de spălat vase sau sub apă curentă. Te-ai gândit vreodată dacă ai reușit să scapi de majoritatea germenilor nocivi de pe ei?

Curățarea cu aceste instrumente nu garantează că veți putea elimina un procent mai mare de contaminanți. Metodele tradiționale de curățare nu ucid de obicei un procent semnificativ de bacterii și alți contaminanți. Dar aparatele de curățat cu ultrasunete scapă de peste 99,9% din germeni și contaminanți. Spre deosebire de instrumentele de curățare tradiționale, aparatele de curățat cu ultrasunete nu permit contaminanților să se agațe de jucării, haine și alte produse pentru copii după ce le-au spălat.

Aparatele de curățat cu ultrasunete ajung în toate zonele ascunse de pe jucării și unelte

Majoritatea jucăriilor și instrumentelor cu zone ascunse tind să găzduiască contaminanți, cum ar fi bacteriile și murdăria, fără ca tu să observi. Chiar dacă le spălați, este posibil să nu puteți scăpa de contaminanți, mai ales în părțile cele mai ascunse.

Metodele tradiționale de curățare elimină contaminanții din zonele ușor accesibile. În ceea ce privește aparatele de curățat cu ultrasunete, acestea funcționează și pe zonele greu accesibile. Procesele de cavitație ale aparatelor de curățat cu ultrasunete ajung la părțile extrem de dificil de spălat și curățat cu metodele obișnuite de curățare.

Jucăriile nu trebuie demontate

Este posibil ca jucăriile și uneltele să fie demontate atunci când sunt spălate sub apă curentă sau într-o mașină de spălat vase pentru ca fiecare parte să fie curățată și spălată corespunzător. Acest lucru necesită mai mult timp și poate deteriora și jucăriile și instrumentele.

În ceea ce privește aparatele de curățat cu ultrasunete, nu este nevoie să dezasamblați niciuna dintre jucării înainte de a le curăța. Tot ce aveți nevoie este să le puneti în rezervorul mașinii de curățat cu ultrasunete și să lăsați aparatul cu ultrasunete să-și facă treaba.

Curățarea este ușoară și nu dăunează articolelor

Aparatele de curățat cu ultrasunete curăță ușor și nu lasă urme pe articole.

Indiferent de cât de contaminate sunt articolele, un aparat de curățat cu ultrasunete va scăpa de murdăria și bacteriile de pe instrumente și jucării. Bulele din procesul de cavitație vor ataca fiecare contaminant imediat după ce obiectele sunt introduse în aparatul de curățat cu ultrasunete.

Pot fi folosite practic pentru orice

Acest instrument de curățare nu este doar un aparat de curățare pentru copii; este, de asemenea, foarte util pentru curățarea practic a tot ceea ce doriți să aveți curățat corespunzător. După ce ați folosit aparatul de curățat cu ultrasunete pentru a curăța articolele copilului, îl puteți folosi și pentru a spăla:

  • haine,
  • bijuterii,
  • produse alimentare, cum ar fi legume și fructe,
  • ustensile de bucătărie,
  • si multe altele.

asonic logo

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.