Cum functioneaza

Curățarea cu ultrasunete poate să pară ca o metodă de curățare complicată sau chiar științifică, dar odată ce înțelegeți procesul, este de fapt destul de simplu.

Curățarea cu ultrasunete este o metodă de curățare rapidă și eficientă care utilizează energie cu ultrasunete și cu ajutorul unor concentrate suplimentare de curățare pătrunde adânc în porii oricărui obiect.

Oferă îndepărtarea temeinică a murdăriei nedorite de pe obiectele supuse penetrării undelor ultrasonice. Această metodă de curățare este una dintre cele mai recente și eficiente modalități de îndepărtare a murdăriei din diferite tipuri de obiecte. Metoda de curățare cu ultrasunete se bazează pe un efect de cavitație.

Cavitația

Cavitația este un proces de formare rapidă și disipare a microbulelor într-un mediu lichid. Efectul are loc atunci când undele ultrasonice trec prin lichid. Ultrasunetele (sunetul de înaltă frecvență, cel mai frecvent utilizat de la 28 la 100 kHz) generează unde de presiune alternativă ridicată și joasă, care produc bule mici (cavități). Încep să crească de la dimensiunea microscopică la faza de presiune scăzută până când se comprimă și apoi implodează la faza de presiune ridicată.

Moleculele din lichid se ciocnesc eliberând o cantitate masivă de energie. Energia mărește instantaneu temperatura locală, producând un flux de mare energie îndreptat către suprafața obiectului. Bulele au o energie enormă care este vizată, iar eliberarea sa ridică contaminarea de pe suprafața obiectelor pe care le curățați.

Procesul de cavitație este baza curățării ultrasonice

Emisia undelor ultrasunete prin lichid provoacă cavitație – formarea de bule microscopice în lichid. Când aceste bule lovesc suprafața obiectului, ele implodează eliberând energie care separă impuritățile de suprafața obiectelor. Dimensiunea redusă a bulelor le permite să pătrundă în fisuri, găuri, pori, perforații și ondulații greu accesibile curățării manuale. Cavitația îndepărtează resturile precum praful, murdăria, uleiul, pigmentul, rugina, grăsimea, algele, ciupercile, bacteriile, varul, funinginea, ceara și așa mai departe. Materialele potrivite pentru curățarea cu ultrasunete sunt metal, plastic, sticlă, ceramică și cauciuc. Pentru rezultate de curățare optime, vă recomandăm soluția de apă distilată și concentrate speciale pentru curățare cu ultrasunete.

Utilizarea aparatului de curățat cu ultrasunete este extrem de simplă.

Puneți articolele pentru curățat în coșul furnizat. Așezați cu atenție coșul cu articole în aparatul de curățat cu ultrasunete. Umpleți rezervorul cu apă distilată sau soluție concentrată de curățare. Scufundați toate articolele în soluția de curățare. Setați temperatura de curățare dorită și activați încălzitorul rezervorului. Când lichidul din rezervor atinge temperatura setată, încălzitorul se va opri. Setați temporizatorul cu ultrasunete în conformitate cu cerințele procesului de curățare, în funcție de tipul și gradul de murdărire de pe elementul de curățare. Odată ce curățarea este completă, așteptați ca lichidul să se răcească și apoi scoateți cu atenție coșul cu articole. Clătiți articolele cu apă curată. Scurgeți lichidul de curățare murdar din aparatul de curățat cu ultrasunete. Folosiți o cârpă moale pentru a șterge rezervorul.

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.