baie

Ce poate fi curățat

Posibilități de curățare

Una dintre cele mai frecvente întrebări despre curățarea cu ultrasunete este „Ce puteți curăța de fapt cu un aparat de curățat cu ultrasunete?”

Pentru persoanele care nu știu prea multe despre tehnologia cu ultrasunete și despre modul în care funcționează efectiv un aparat de curățat cu ultrasunete, ar putea părea că există doar articole specifice care pot fi curățate cu aceasta. Ei bine, acesta este de fapt exact opusul a ceea ce este un aparat de curățat cu ultrasunete. Este una dintre cele mai multifuncționale mașini pe care le veți întâlni vreodată când vine vorba de curățare.

Aparatul de curățat cu ultrasunete poate fi folosit pentru curățarea practic a oricăror lucruri pe care aveți nevoie să le curățați, de la articole pentru bebeluși, jucării, curele de ceas, bijuterii, monede, chei, ochelari și lentile până la unelte mici, tacâmuri, stilouri, crose de golf, echipamente electronice, instrumentar dental, instrumentar chirurgical, perii de machiaj, aparate de ras, instrumente și echipamente mai mari și multe altele.

Cea mai scurtă și simplă modalitate de a răspunde „Ce puteți curăța de fapt cu un produs de curățat cu ultrasunete?” este să-ți spun ce nu poți curăța.

Există doar două categorii principale de articole care nu pot fi curățate prin curățarea cu ultrasunete: articole care nu ar trebui să fie scufundate în apă deoarece lichidul le va deteriora și articole care nu pot fi uscate cu ușurință. Asta este tot. Orice altceva poate fi curățat într-un aparat de curățat cu ultrasunete.

Utilizarea la domiciliu

Pentru uz casnic, oamenii aleg de obicei unul dintre produsele de curățat din seria noastră HOME. Clienții noștri sunt de obicei interesați de curățarea bijuteriilor, ochelarilor, periilor și a monedelor de colecție pentru îndepărtarea prafului, a uleiului și a amprentelor digitale. Unitățile mai mici din seria PRO sunt, de asemenea, potrivite pentru curățarea pieselor auto mici, a instrumentelor tehnice, a echipamentelor de lucru la îndemână, a jucăriilor pentru copii și a tuturor tipurilor de aplicații hobby.

Utilizare profesională

Unitățile noastre mai mari din seria PRO sunt utilizate și în industrie și în curățarea instrumentelor farmaceutice. Mulți stomatologi, tatuatori și medici, în general, folosesc un produs de curățat cu ultrasunete pentru pregătirea instrumentelor și instrumentelor lor înainte de dezinfectare. Apoi am dezvoltat o întreagă gamă industrială pentru echipamentele de curățare utilizate în industrie și producție. În această zonă, un agent de curățare cu ultrasunete funcționează foarte bine în sensul că puteți scufunda un număr mare de articole în rezervor și așteptați ca agentul de curățare să-și facă treaba. În funcție de ce fel de murdărie încercați să îndepărtați și de materialele pe care le curățați, vă oferim o gamă largă de soluții de curățare. Prin urmare, meseria ta de curățare devine și mai ușoară și mai rapidă.

Degazarea este o opțiune pentru modelele noastre din seria PRO – S, care pregătește lichidul pentru o curățare rapidă posibilă. Se dizolvă bule de lichid, făcând procesul de curățare mult mai rapid și mai eficient. Pregătirea soluției înainte de curățare fără această funcție necesită ceva timp, efort și abilitate. Cu butonul Degas, acest lucru se face în mai puțin de un minut.

Frecvențe

Frecvența cu ultrasunete de 40 kHz asigură o curățare aprofundată, dar delicată, adecvată pentru metalele, materialele plastice și produsele cu suprafețe lustruite. Bulele mai mici produse la această frecvență sunt mai puțin susceptibile de a provoca daune la suprafață și sunt, de asemenea, mai capabile să pătrundă în zone strânse, cum ar fi cusături, crăpături și găuri oarbe.

Frecvența cu ultrasunete de 28 kHz asigură o curățare puternică și foarte eficientă, care este optimă pentru suprafețele plane mari. Are un efect de curățare mai puternic – creează bule mai mari cu o putere mai mare și, prin urmare, este mai eficient pentru materiale suficient de puternice.

La comanda

Extindem în mod constant gama de produse de curățat industriale, dar pe măsură ce această tehnologie evoluează, baza noastră de clienți se extinde și ea. Curățarea cu ultrasunete devine astfel recunoscută drept unul dintre cele mai eficiente instrumente de curățare. Indiferent dacă obiectele pe care încercați să le curățați sunt prea mari sau dacă doriți să faceți curățarea și mai automată. Putem vorbi oricând despre construirea unui produs de curățat special doar pentru materialele și nevoile dvs.

Întrebări

Dacă aveți încă dubii dacă articolele pe care vă gândiți să le curățați sunt adecvate pentru a fi scufundate într-un curățător cu ultrasunete, pentru ca acesta să facă treaba pentru dvs., nu ezitați să ne contactați. Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm și să vă sfătuim încercând să găsim cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. Ne puteți contacta oricând prin e-mail sau formularul nostru de contact chiar aici.

Pentru a vă oferi o mai bună înțelegere a ceea ce este posibil să curățat, puteți consulta mai multe dintre aceste articole:

  • Auto-Moto
  • Curățare industrială
  • Echipamente medicale, pentru tautaje, dentale

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.