Auto Moto

De multe ori nici nu ne gândim la curățarea lucrurilor care sunt foarte greu de curățat, deoarece se pare că este o sarcină aproape imposibilă.

Cu un produs de curățat cu ultrasunete, procesul de curățare a pieselor de automobile și motociclete devine fără efort!

Când vine vorba de curățarea pieselor auto și a motorului, una dintre problemele majore este uleiul și grăsimile, iar a doua și cea mai mare problemă o reprezintă zonele greu accesibile. Atunci când utilizați un aparat de curățat cu ultrasunete, acest lucru nu va mai fi preocuparea dvs., deoarece tot ce va trebui să faceți este să puneți articolele care necesită curățare în coș, să porniți aparatul și să îl lăsați să-și facă treaba.

Procesul de curățare este mult mai rapid dacă apa este încălzită în jur de 50 – 60 de grade Celsius. Dacă puneți apă rece în rezervor, ar putea fi o idee bună să porniți încălzitorul în combinație cu cavitație pentru o perioadă de timp înainte de a adăuga piese pentru curățare.

Indiferent cât de murdare sunt articolele sau cât de ascunși sunt contaminanții de pe ele, aparatul de curățat cu ultrasunete va scăpa de toată murdăria. Toate modelele noastre de aparate de curățat cu ultrasunete au un cronometru care are până la 99 de minute de lucru cu oprire automată și setarea temperaturii de până la 80 ° C.

În funcție de mărimea articolelor pe care doriți să le curățați și de numărul de articole pe care doriți să le curățați odată, veți putea decide dimensiunea aparatuluui de curățat cu ultrasunete de care aveți nevoie.

Pe lângă cavitația care face cea mai mare parte a muncii în timpul curățării, avem și soluții speciale de curățare pentru a fi utilizate în aparatul de curățat cu ultrasunete pentru a obține rezultate mai bune.

Concentratele de curățare

Uleiul și grăsimile sunt greu de îndepărtat și uneori, indiferent de câte ori curățați obiectul, unele dintre ele încă rămân lipite de el. AS-CARB este un concentrat de curățare special conceput pentru îndepărtarea funingimii, a grăsimii, a uleiului și a impurităților generale din carburatoare și de pe piesele motorului, de pe obiecte din alamă, aluminiu și materiale sensibile.

Cumpărat frecvent pentru curățarea pieselor auto și motociclete

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.