curatare cu ultrasunete

Curatenie in industria auto moto

Curatenie in industria auto moto

Piesele de automobile și motociclete pot deveni foarte grase și îngrozitor de murdare, din cauza diferitelor tipuri de ulei și praf.

CU UN CURATĂTOR ULTRASONIC PROCESUL DE CURĂȚARE A PIESELOR DE AUTOMOBILE ȘI MOTOCICLETA DEVINE FĂRĂ EFORT!

Curățarea cu ultrasunete joacă un rol semnificativ în industria auto și motocicletei (auto moto), oferind o metodă eficientă și eficientă de curățare a diferitelor piese și componente. Tehnologia utilizează unde sonore de înaltă frecvență pentru a crea bule microscopice într-o soluție de curățare, care explodează lângă suprafața obiectelor care sunt curățate, îndepărtând murdăria, grăsimea, uleiul și alți contaminanți.

Iată cum este utilizată curățarea cu ultrasunete în industria auto moto:

  1. Părțile motorului: Curățarea cu ultrasunete este utilizată pe scară largă pentru curățarea pieselor motorului, cum ar fi carburatoarele, injectoarele de combustibil, supapele de admisie, pistoanele, chiulasele și blocurile de motor. Îndepărtează eficient depunerile de carbon, reziduurile de ulei și alți contaminanți, restabilind performanța optimă și eficiența combustibilului.
  2. Componente frana: Piesele de frână, inclusiv etrierele de frână, plăcuțele, rotoarele și tamburele, pot acumula praf de frână, murdărie și grăsime. Curățarea cu ultrasunete îndepărtează eficient acești contaminanți, îmbunătățind performanța și siguranța la frânare.
  3. Componentele sistemului de alimentare cu combustibil: Curățarea cu ultrasunete este folosită în mod obișnuit pentru curățarea componentelor sistemului de combustibil, cum ar fi injectoarele de combustibil, șinele de combustibil și filtrele de combustibil. Ajută la îndepărtarea lacului, a depunerilor de carbon și a altor contaminanți care pot bloca fluxul de combustibil și pot reduce eficiența motorului.
  4. Piese de transmisie: Curățarea cu ultrasunete este eficientă pentru curățarea componentelor transmisiei, inclusiv plăci de ambreiaj, angrenaje, rulmenți și corpurile supapelor. Îndepărtează murdăria acumulată, așchii de metal și contaminanții, asigurând schimbări de viteze fluide și prelungind durata de viață a transmisiei.
  5. Radiatoare și schimbătoare de căldură: Curățarea cu ultrasunete este folosită pentru curățarea radiatoarelor, schimbătoarelor de căldură și a componentelor sistemului de răcire. Îndepărtează calcarul, depozitele minerale, rugina și alți contaminanți care pot împiedica transferul de căldură și eficiența răcirii.
  6. Piese mici și elemente de fixare: Curățarea cu ultrasunete este ideală pentru curățarea pieselor mici, piulițelor, șuruburilor, șuruburilor și altor elemente de fixare. Îndepărtează eficient murdăria, uleiul și rugina, îmbunătățind funcționalitatea acestora și facilitând asamblarea.
  7. Componente electrice: Curățarea cu ultrasunete poate curăța în siguranță componentele electrice, cum ar fi conectorii, releele, întrerupătoarele și plăcile de circuite. Îndepărtează praful, resturile, reziduurile de flux și alți contaminanți care pot interfera cu conductivitatea electrică și pot cauza defecțiuni.
  8. Interior și tapițerie: Curățarea cu ultrasunete este utilizată pentru curățarea interioarelor auto, inclusiv tapițerie, covoare și garnituri. Îndepărtează eficient petele, murdăria și mirosurile, redând un aspect proaspăt și curat.

 

curatare cu ultrasunete Auto-moto curatare cu ultrasunete

Înainte și după curățare

Curățarea cu ultrasunete oferă mai multe beneficii în industria auto moto, inclusiv curățarea temeinică a pieselor și componentelor complicate, costuri reduse cu forța de muncă și eficiență îmbunătățită. Cu toate acestea, este important să luați în considerare cerințele și limitările specifice ale diferitelor materiale și componente. Respectarea ghidurilor producătorului, a standardelor din industrie și a practicilor de siguranță este esențială pentru a asigura utilizarea corectă și sigură a sistemelor de curățare cu ultrasunete în industria auto moto.

Performanța dispozitivului de curățare a pieselor auto cu ultrasunete Asonic este remarcabilă. Uleiul, grăsimea și rugina sunt îndepărtate rapid și eficient. Aparatul de curatat cu ultrasunete este special conceput pentru curatarea tuturor tipurilor de componente legate de motor: blocuri, chiulase, turbocompresoare, injectoare, radiatoare, filtre, frane, cutii de viteze etc.

În atelierele de întreținere a injecției diesel, curățenia joacă un rol important atât în ​​calitatea rezultatului final, cât și în productivitate. Curățarea cu ultrasunete a motoarelor diesel este ideală pentru aceste ateliere deoarece permite curățarea pompelor în mai puțin de 10-15 minute fără a fi nevoie să le demontăm. După aceea, durează doar 10 minute pentru a vă asigura că toate canalele interne sunt complet curate. În acest caz, putem evita problema tipică care apare atunci când o reparație este efectuată fără o curățare adecvată.

Indiferent de tipul de șlefuire sau piesa de prelucrat, dispozitivul nostru de curățare cu ultrasunete asigură un finisaj impecabil și precizie în industria de șlefuire. Îndepărtează eficient zgura, uleiul și grăsimea și reziduurile comune găsite în chiulasele și blocurile. Utilizarea curățării cu ultrasunete reduce semnificativ timpul petrecut cu curățarea, obținând cea mai înaltă calitate și evitând utilizarea acizilor, bru

ea și sablare, simplificând procesul de curățare și eliminând blocajele.

Curățarea turbocompresorului

Mașina noastră de curățare cu ultrasunete este cea mai rapidă și eficientă soluție pentru reconstructorii de turbocompresoare, îndepărtând zgura și uleiurile arse, indiferent cât de complexă este structura turbocompresorului. De asemenea, permite curățarea mai multor turbocompresoare în același proces, îmbunătățind calitatea și timpul de producție în comparație cu procesele tradiționale.

Indiferent cât de murdare sunt articolele sau cât de ascunși sunt contaminanții de pe ele, curățătorul cu ultrasunete va scăpa de toată murdăria. Toate ale noastre Modele PRO dintre aparatele de curățare cu ultrasunete au un cronometru care are până la 99 de minute de timp de lucru. Dispunând de oprire automată și setare a temperaturii de până la 80°C.

În funcție de dimensiunea și numărul de articole pe care doriți să le curățați simultan, veți putea decide asupra dimensiunii unui aparat de curățat cu ultrasunete.

Cavitația care face cea mai mare parte a sarcinii la curățare, avem și soluții speciale de curățare. Acestea trebuie utilizate într-un aparat de curățat cu ultrasunete pentru o curățare mai rapidă și rezultate mai bune.

CONCENTRATE DE CURĂȚARE

Uleiul și grăsimea sunt greu de îndepărtat și uneori, indiferent de câte ori curățați elementul, o parte din el încă se lipește de el. AS-CARB este un concentrat de curățare special conceput pentru a îndepărta carbonul, grăsimea, uleiul și impuritățile generale. Cu acest concentrat, curățarea carburatoarelor și a pieselor de motor din alamă, aluminiu și alte materiale sensibile este rapidă și eficientă.

curatare cu ultrasunete

Concentrate de curățare

Concentratele de curățare cu ultrasunete ASonic au o compoziție chimică specializată care stimulează procesul de curățare și trebuie utilizate în funcție de nevoile speciale ale pieselor de curățat.
Concentratele de curățare cu ultrasunete ASonic sunt concepute nu numai pentru uz profesional/industrial, ci și pentru hobbyist.

Curățător

Tip de impuritate

Material de curățare

Diluție %

Temperatura recomandată.

AS-MLP

Ulei, grăsimi, praf, impurități generale

Metale, aliaje, materiale plastice, cauciuc, ceramică sau componente din sticlă

2%

40-60°C

AS-GEN

Ulei, grăsimi, praf, impurități generale

Metale, aliaje, materiale plastice, cauciuc, ceramică sau componente din sticlă

5%

40-60°C

AS-CARB

Carbon, grăsimi și impurități generale

Carbon și piese de motor din alamă, aluminiu și materiale sensibile

4%

50-60°C

AS-OXI

Oxidare, impurități generale, carbon și grăsime

Fier, cupru, cositor, aluminiu și oțel inoxidabil

4%

40-60°C

AS-SENS

Ulei, grăsimi, lubrifianți, grăsimi în general impurități

Alama, aluminiu, cositor si diferite aliaje

4%

50-60°C

AS-PCB

Contaminarea cu flux

PCB, alamă, cupru, aluminiu și materiale sensibile

4%

50-60°C

curatare cu ultrasunete AS-PCB curatare cu ultrasunete curatare cu ultrasunete

Pentru mai multe informații trimiteți-ne un e-mail:office@mdmstandard.ro

 

OFERTA NOASTRA

Auto Moto

Industrial

Medicale, tatuaje, stomatologice

Curățarea instrumentarului dentar

Curățarea legumelor și a fructelor

Curățarea periilor de machiaj

Cum se curăță jucăriile pentru copii

Curățăm, resturăm, reînviem

Curățare

Multe lucruri ar trebui păstrate și curățate, nu să fie înlocuite cu altele noi. Ideea noastră este să vă oferim cea mai bună opțiune pentru mediul de acasă sau de la muncă.

Suport clienți

Oferim suport complet și cunoștințe despre curățarea cu ultrasunete. Echipa noastră este pregătita să vă îmbunătățească munca și să vă ajute să lucrați mai eficient ca niciodată.

Dezvoltare

Obiectivul nostru este acela de a asculta clienții, a le înțelege nevoile și apoi să oferim un nivel de curățare cu ultrasunete excepțional, folosind o gamă largă de echipamente și soluții concentrate de curățare.